Манчестър Сити обяви странен първи входящ трансфер за лятото


Манчестър Сити обяви странен първи входящ трансфер за лятото
Снимка: Getty Images

2871 0

Настоящият шампион на Англия Манчестър Сити обяви, че е осъществил първи входящ трансфер през това лято. Мнозина от феновете на "гражданите" очакват една такава новина да съдържа името на Хари Кейн, но ще останат разочаровани на този етап!

35-годишният бивш вратар на Дарби Каунти Скот Карсън вече ще носи за постоянно "небесносинята" тениска от старта на сезон 2021/22! До този момент той играеше в Манчестър като преотстъпен от Дарби и въпреки че записа само 1 мач за отбора в последните 2 години, сега ръководството на "гражданите" е решило да придобие правата му изцяло.

Карсън има доста богата визитка и освен, че има 4 мача с екипа на Англия, той е играл още за Лийдс, Ливърпул, Шефилд Уензди, Чарлтън, Астън Вила, Уест Бромич, Бурсаспор и Уигън.

"Удоволствие и привилегия е да бъда част от Сити. Да бъда около Пеп Гуардиола и неговия треньорски щаб е фантастично. Чувствам, че съм научил толкова много, откакто дойдох тук през 2019-а. Момчетата веднага ме накараха да се почувствам като у дома си и ми хареса всяка една секунда от двугодишния ми престой тук. Да се обвържа за още една година беше толкова лесно решение. Искам да продължа да надъхвам другите вратари тук и да се уверя, че ще им предам от моя опит", коментира Скот Карсън пред сайта на Сити, а спортният директор Чики Бегиристайн добави:

"Скот допринася за състава с огромните си познания. Той е бивш национал, който е играл в множество големи мачове по време на дългата си кариера. Ние знаем, че той винаги е готов да играе, ако се наложи да разчитаме на него. Момчетата го обичат и знам, че неговият опит е от голяма помощ за Едерсон и Зак Стефен".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички