Манчестър Сити срази Бърнли, Уулвс взе зрелищно дербито на Западен Мидландс


Манчестър Сити срази Бърнли, Уулвс взе зрелищно дербито на Западен Мидландс
Снимка: Gulliver/GettyImages

1197 0

Рахийм Стърлинг не успя да отбележи завръщането си в стартовия състав на Манчестър Сити, но това стори Кевин Де Бройне, който се разписа за успеха с 2:0 над Бърнли в пореден мач от кръга във Висшата лига. Другото попадение на „Етихад” пък бе дело на Бернардо Силва.

Сити успя да победи този си съперник всеки път от последните им 5 срещи на „Етихад” с 5:0, но този път „гражданите” се смилиха над „виненочервените”.

Бернардо Силва даде аванс на домакините през първото полувреме, след което Бърнли на няколко пъти застраши вратата на актуалния английски шампион, за да дойде попадението на Кевин Де Бройне двайсетина минути преди края на срещата.

В друг мач пък Уулвърхемптън постигна магнетичен обрат срещу Астън Вила, след като стигна до успеха, губейки от 0:2 до 3:2 при визитата на „Молиню”. Гол на Рубен Невеш дълбоко в добавеното време донесе успеха на „вълците”, които взеха победата в дербито на Западен Мидландс.

Иначе, Дани Ингс в 48-ата и Джон МакГин дадоха превес на Вила, но Ромен Саис в 80-ата и Конър Коуди в 85-ата неутрализираха аванса на „виланите”, за да дойде попадението на Невеш в края на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички