Манчестър Сити се прицели в дуо на Арсенал, дава 80 милиона паунда


Манчестър Сити се прицели в дуо на Арсенал, дава 80 милиона паунда

1487 0

Ръководството на Манчестър Сити планира интензивно трансферно лято, като медиите в Англия не спират с информациите за искани от "гражданите" играчи.

Поредната новина идва от "Sunday Express" и е свързана с любимия за пазаруване тим на Сити - Арсенал. Поредният трансфер по оста "Емиратс" - "Етихад" може да е свързан с двама от любимците на лондонските фенове - Джак Уилшър и Алексис Санчес.

Хосеп Гуардиола и Чики Бегиристрайн ще предложат по 40 милиона паунда за всеки един от тях, като и двамата навлизат в последните две години от своите договори с Арсенал.

Гуардиола поиска играч на Реал Мадрид

Чилийският ас премина при "артилеристите" от Барселона, след като беше привлечен при каталунците по настояване на Гуардиола. Сега наставникът иска отново да работи с крилото, особено след отличната адаптация, която демонстрира Санчес към Висшата лига.

В същото време в Сити са убедени, че могат да съживят кариерата на Джак Уилшър, който все още не е изиграл пълен двубой през настоящия сезон. "Гражданите" смятат, че медицинският щаб на Арсенал е виновен за постоянните контузии на играча и са убедени, че Уилшър може да блести с тяхната фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички