Венгер проговори за бъдещето си


Венгер проговори за бъдещето си
Снимка: Gulliver/ Getty Images

941 0

Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер, отрече информацията, че е в напреднали преговори за удължаването на своя контракт с "артилеристите".

В медиите се завъртя информацията, че френският специалист е получил предложение за нови три години към настоящия си договор, който изтича в края на следващата кампания.Това обаче не отговаряло на истината, поне според Венгер.

"Тази новина е абсолютно невярна. Не знам откъде се появяват подобни информации, но те трябва да се третират единствено като чиста измислица. Би било добре медиите първо да проверят тези слухове, като се допитат до мен или някои друг от клуба”, заяви Венгер.

"Моите мисли са насочени основно към следващия мач и това да се представим добре.

Отдаден съм напълно на този клуб и това ще бъде така, до края на моя договор. В момента съм фокусиран единствено върху това да изпълня настоящия си контракт, а след това ще обмисля как ще процедирам после. Разбирам, че хората се интересуват от темата, но това не е най-важното нещо", каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички