Манчестър Сити подсилва звездната си селекция с още един класен халф


Манчестър Сити подсилва звездната си селекция с още един класен халф
Снимка: Getty Images/Gulliver

1293 0

Манчестър Сити е поредният кандидат за подписа на полузащитника на Уест Хем Деклан Райс, съобщава The Times. Мениджърът на „гражданите“ Хосеп Гуардиола се интересува от халфа, тъй като ветеранът Фернандиньо не е сигурен дали иска да остане още една година на „Етихад“.

36-годишният полузащитник получи предложение за нов едногодишен контракт и Сити идентифицираха Райс като негов потенциален дългосрочен заместник. Въпреки това, финалистът в Шампионска лига ще трябва да се справи с конкуренцията на градския съперник Юнайтед и Челси в борбата за английския национал.

Деклан Райс е оценяван на около 100 млн. паунда от Уест Хем. В последните месеци неговото име бе усилено спрягано за трансфер в Челси, където е играл като юноша. Ако "сините" отправят достатъчно добра оферта, то може и да успеят да се преборят със Сити. В противен случай обаче е много вероятно Райс да заиграе тъкмо на "Етихад".

Междувременно стана ясно, че голмайсторът на Манчестър Сити Серхио Агуеро вече преговаря с бъдещия си клуб, но други два европейски гранда също проявяват интерес към него (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички