Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид ще се борят до последно за Хари Кейн


Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид ще се борят до последно за Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1398 0

Сагата около звездния нападател на Тотнъм Хари Кейн продължава. Трима са фаворитите за подписа му – Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Британецът неведнъж е заявявал, че иска да печели трофеи и мнозина смятат, че той няма да постигне това с лондончани, а бъдещето му продължава да е несигурно. 

МАНЧЕСТЪР СИТИ

Миналото лято бе доста натоварено за Хари Кейн. Спекулациите около преминаването му в Манчестър Сити не спираха - тимът, воден от Пеп Гуардиола дори отправи оферта на стойност 140 милиона паунда, но тя бе отхвърлена от президента на „шпорите“ Даниел Леви, който искаше повече за своя лидер в нападението. Очаква се Манчестър Сити да направи нов опит да вземе Кейн това лято, защото се нуждае от нападател. Името на Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд също е свързано с „гражданите“, но ако не се стигне до сделка, Сити виждат перфектната алтернатива в лицето на Хари Кейн, информира испанската медия Fichajes.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Градският съперник на Сити – Манчестър Юнайтед, е другият фаворит за подписа на английския национал. Интересът на „червените дяволи“ към нападателя е повече от логичен. Единсон Кавани ще си тръгне от Острова през лятото, а Маркъс Рашфорд не впечатлява с изявите си през тази кампания. При евнтуален трансфер на „Олд Трафорд“ Хари Кейн ще може да си партнира с Кристиано Роналдо в предни позиции, което ще доведе до огромни очаквания към клуба.

РЕАЛ МАДРИД

Реал Мадрид също е отбор, който искаше да подпише с Кейн още през 2017 година, но до сделка така и не се стигна. Флорентино Перес има огромно желание да привлече нападателя и неведнъж е заявявал, че му симпатизира. Президентът на Реал ще бъде готов да влезе в битка за футболиста, но не е тайна, че се намира в недобри отношения с Даниел Леви, което може да попречи на евентуалното преминаване на английския национал в Испания.

Статистиката на Хари Кейн говори сама по себе си за неговата класа. В 378 участия във всички турнири за Тотнъм той е вкарал умопомрачителните 243 попадения и се отчете с няколко голмайсторски приза. Така желаният трофей за Кейн обаче продължава да липсва. На Острова дори съветват Кейн да последва примера на бивш ас на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички