Манчестър Сити глобява Уокър за безумната му постъпка, излезе с официално изявление


Манчестър Сити глобява Уокър за безумната му постъпка, излезе с официално изявление
Снимка: Getty Images/Guliver

8181 0

Манчестър Сити публикува официално изявление заради по адрес на защитника Кайл Уокър, който си поръча проститутки по врече на карантина.  Играчът се извини публично за това, че покани в дома си две момичета по време на карантина, но от клуба са категорични, че ще бъде наказан.

"Футболистите са глобални модели за подражание. Нашият персонал и играчи работят по всички възможни начини, за да подкрепят невероятните усилия на Националната здравна служба в борбата с Covid-19. Действията на Кайл в конкретната ситуация влизат в пряко противоречие с тези усилия. Разочаровани сме... Ще проведем наша вътрешна дисциплинарна процедура в следващите дни", написаха от "Етихад".

Според Mirror клубът ще глоби футболиста с 250 000 паунда. Уокър заработва в Сити по 110 000 паунда седмично. Девойките са пристигнали в дома на Уокър в Хейл и са провели там няколко часа. Уокър се е опитал да скрие самоличността си и се представил с различно име, но едно от момичетата го е разпознало. Също така те са успели да го заснемат по бельо. А каква тайна на Уокър издаде неговият съотборник Александър Зинченко вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички