Де Бройне разкри как коронавирусът е удължил кариерата му с няколко сезона


Де Бройне разкри как коронавирусът е удължил кариерата му с няколко сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

2337 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне призна как пандемията от коронавирус е повлияла на неговите решения относно кариерата му. Белгиецът разкри, че сега е решил да играе по-дълго. За последно Де Бройне беше на терена преди около един месец, на първи март. От няколко седмици играчът е в самоизолация със семейството си.

"Казах на жена си, че ще играя футбол малко по-дълго. Благодарение на тази пауза разбрах, че не мога да седя у дома. Ще удължа кариерата си с няколко години. Трябва да играем футбол отново. Липсва ми и е трудно. Обаче ние не сме важни, футболът не е важен. Хората обичат футбола, но е важно да останат в безопасност". заяви халфът в Instagram.

"Вкъщи съм от две седмици. В началото семейството и децата ми бяха малко болни. Бяхме леко притеснени, но сега всичко е наред. Това продължи осем или девет дни, но, за щастие, сега са по-добре. Никога не знаете какво да очаквате в такива ситуации", допълва Де Бройне. Вижте тук как тренира той с малките си дечица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички