Лукаку отправи сериозна критика към ръководството на Евертън


Лукаку отправи сериозна критика към ръководството на Евертън
Снимка: Guliver/Getty Images

1015 0

Само няколко дни след като стана ясно, че Ромалу Лукаку е отказал да подпише нов договор с Евертън, белгийският нападател отправи критики към ръководството на клуба за трансферната им политика.

"Евертън е велик клуб със страхотна история, но не трябва да се живее в миналото, а да се пише бъдещето. Човек няма как да бъде запомнен само с отбелязани голове, трябва да печели и трофеи. Отборът трябва да расте, да се подобрява, да привлича играчи, за да може да се бори за големите трофеи", заяви белгиецът.

"Не знам какви са плановете на ръководството, но знам за някои играчи, които клубът можеше да привлече, но не го направи. Става въпрос за футболисти от лигата. Няма да споменавам имена, но те се справят доста добре. Това е малко объркващо", заяви Лукаку, който води в голмайсторската листа на Висшата лига с 19 попадения от началото на сезона.

Нападателят сподели и кои са най-добрите нападатели в света според него. "Гледам и се уча от Луис Суарес, Роберт Левандовски, Карим Бензема, Единсон Кавани. Това е, не гледам никой друг. Към момента аз съм един от най-добрите нападатели в лигата, няма как да не го кажа", допълни Лукаку.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички