Евертън мина всички граници, за да задържи Лукаку, нападателят каза "Не"


Евертън мина всички граници, за да задържи Лукаку, нападателят каза "Не"

1528 0

Отборът на Евертън прави всичко възможно, за да задържи Ромелу Лукаку в тима си. Белгийският нападател, който преди седмица се превърна в голмайстор №1 в историята на "карамелите" е отказал оферта, която шефовете на клуба са били сигурни, че ще го накара да преподпише с тима за още пет години.

Агентът на белгиеца Мино Райола разкри, че от "Гудисън Парк" е пристигнала оферта, която е обещавала на Лукаку 140 000 паунда на седмица, а босовете на клуба са били сигурни на 99,9%, че по този начин ще запазят най-добрия си нападател.

За изненада на всички в клуба от Ливърпул таранът е казал "Не" и няма да поднови договора си, който изтича през лятото на 2019 година.

Не веднъж Лукаку е говорил пред ръководството и треньорския щаб, че иска да играе в Шампионска лига, а най-вероятният купувач ще бъде бившият му тим Челси. През 2014 година именно "сините" от Лондон продадоха нападателя на Евертън срещу 28 милиона паунда.

От "Гудисън Парк" ще направят още опити да задържат футболиста, отбелязал 19 гола през този сезон, но ако не успеят, ще се разделят с него срещу 60 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички