Лукаку очаква повече уважение от медии и фенове


Лукаку очаква повече уважение от медии и фенове
Снимка: Gulliver/GettyImages

892 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку призна, че очаква повече уважение от медии и фенове за представянето си, след като се отчете с гол и асистенция за победата над Челси с 2:1 вчера.

Белгийският национал има 22 гола от началото на сезона, но въпреки това често е критикуван за играта си, като преди двубоя със "сините" нямаше нито един гол срещу отбор от топ 8 през кампанията. "Мисля, че статистиката ми е добра. Вкарах доста през този сезон и искам да продължа да го правя. Трябва да продължа да работя здраво. Знам, че мога да стана по-добър. Искам да печеля трофеи.

Все още сме в играта за два трофея, но няма да е лесно. Хората очакват всяка година да вкарваш по 20 гола и аз го правя вече от 10 години. Мисля, че съм се доказал. Принципно бих очаквал повече уважение за статистиката си, но това е ситуацията. Не обръщам внимание на критиките", коментира Лукаку.

Белгиецът вече има 98 гола във Висшата лига и е само на две попадения от кота 100, която по-рано този месец бе достигната и от голмайстора на Тотнъм Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички