Лукаку не стига: Интер пожела още една звезда на Манчестър Юнайтед


Лукаку не стига: Интер пожела още една звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3446 0

Отборът на Интер проявява интерес към полузащитника на Манчестър Юнайтед Неманя Матич, съобщава американската медия ESPN, позовавайки се на свои достоверни източници. Според информациите Матич вече води разговори с мениджъра на "дяволите" Оле Гунар Солскяер относно потенциалния трансфер.

Спортната медия съобщава още, че "нерадзурите" са подготвили оферта за Матич, в която предлагат своя полузащитник Раджа Наинголан и в допълнение още 10 млн. паунда. Припомняме, че Матич струваше на "червените" 40 млн. паунда през 2017-а, когато се присъедини от състава на Челси.

Интерес към полузащитника проявява и другия гранд от Милано - Милан. В информациите се посочва, че Матич първо иска да разбере дали попада в плановете на Солскяер за новия сезон, преди да вземе крайно решение. За момента фаворит за подписа е тимът на Интер, който желае и друг футболист на "дяволите" - Ромелу Лукаку.

Междувременно стана ясно, че пряк конкурент на Интер в Серия А е готов да плати исканата сума за Мауро Икарди и да изпревари Ювентус, който също се интересува от аржентинеца (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички