Люк Шоу: Не съм дебел, имам тяло като Уейн Рууни


Люк Шоу: Не съм дебел, имам тяло като Уейн Рууни
Снимка: Gulliver/GettyImages

2256 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед - Люк Шоу, отговори на поредните критики към себе си, които този път бяха отправени за неговото тегло.

"Никога не съм се съмнявал, че мога да имам бъдеще в Манчестър Юнайтед. Моуриньо знае какво мога, но понякога се ядосва на това, което правя. Но ако нещо не се промени драматично и мениджърът каже, че не съм част от плановете му, ще бъда играч на Манчестър Юнайтед. Получих съобщение от него през лятото и говорихме. Искам да играя футбол. Не съм тук само да си взимам заплатата и да не правя нищо. Млад съм, все още на 23 и все още имам много дълга кариера. Искам да играя", заяви Шоу.

Относно подигравките в социалните мрежи за неговата форма: "На моменти в миналото може би е било така и не съм бил във възможно най-добрата форма, о сега се чувствам много добре. Мисля, че просто трябва да го приемеш, защото винаги ще има негативни критики, както и позитивни. Мисля, че и двете могат да те направят по-силен. Имах спадове и възходи с различни мениджъри, но никога не съм бил извън форма. Хората си мислят това заради моята структура, аз съм по-голям отколкото съм. Разбира се, хората казват, че съм дебел, но аз познавам своето тяло. Винаги изглеждам голям, така съм изграден. Нека каже, че имам типът на тялото на Уейн Рууни."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички