Люк Шоу: Имаше опасност да загубя крака си


Люк Шоу: Имаше опасност да загубя крака си
Снимка: Getty Images/Guliver

1831 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу говори за един от най-трудните моменти в живота си. В мача от Шампионска лига срещу ПСВ през сезон 2015/16 той получи двойна фрактура на крака след грубо влизане на защитника Ектор Морено.

Според думите на Шоу, ако той е бил решил да лети до Манчестър тогава, е щял да остане без крак.

"Ще излъжа, ако кажа, че не съм мислил за отказване от футбола. Имаше много усложнения с крака ми и това беше наистина труден период. Никой не знае, но аз бях близо до това да загубя крака си. Не знаех това, докато след 6 месеца лекарят не ми разказа", сподели Шоу пред Manchester Evening News.

"След счупването искаха да ме върнат в Манчестър. Ако тогава бяхме взели решение да летя, вероятно щях да загубя крака си заради кръвни съсиреци и други такива неща. Не искам да говоря много за това. Имам два белега на крака от това, че лекарите трябваше да режат тъкани и да извлекат тази кръв навън, защото всичко се оказа толкова сложно.

Въпреки това вече не се притеснявам. Чувствам се истински силен и десният ми крак сега е в същото състояние, в каквото беше преди счупването", разказва британецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички