Луис Ван Гаал разкри ще разчита ли на Де Хеа


Луис Ван Гаал разкри ще разчита ли на Де Хеа
Снимка: Gulliver/Getty Images

1250 0

Давид Де Хеа няма да пази срещу Тотнъм. Това разкри лично Луис Ван Гаал на пресконференция преди старта на сезона. Манчестър Юнайтед е домакин на "шпорите" утре в 14:45 часа на "Олд Трафорд", но на терена няма да бъде испанският вратар.

Той няма да играе. Няма", лаконичен беше холандският специалист и все пак обясни, че проблемите на Де Хеа са психически.

"Има проблеми с него. По-важно е да се мисли за един играч повече като човек, а не като играч. Не мога да ръководя този процес. Мога само да наблюдавам и точно това правя. Не участвам".

На Острова смятат, че състоянието на Де Хеа се дължи на това, че иска да се върне в Мадрид и да пази на вратата на Реал. Очакваше се да има сделка за него още през юли, но двата тима така и не се разбраха. Напълно възможно е испанският национал да остане още година на "Олд Трафорд", въпреки своето желание да напусне.

В утрешния двубой и двата тима са без титулярните си вратари, след като контузия получи и Уго Лорис. На вратата на "Червените дяволи" се очаква да застане Серхио Ромеро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички