Луис Енрике взима със себе си играча на Барса Феран Торес, ако поеме Челси?


Луис Енрике взима със себе си играча на Барса Феран Торес, ако поеме Челси?
Снимка: Getty Images/Guliver

3881 0

Бившият треньор на Барселона - Луис Енрике, все по-често бива определян като един от големите фаворити за следващ наставник на Челси, ако "сините" решат да се разделят с настоящия си такъв Греъм Потър.

Медиите в Испания разкриват, че испанският специалист е готов да вземе със себе си и един от нападателите на каталунците - Феран Торес. Енрике има възможност да работи с футболиста в националния отбор на Испания. Той е останал с добри впечатления от него.

Лондончани не се радват на добър сезон до момента. През новата кампания отборът спечели едва 30 точки в 21 мача, заемайки 9-ото място във Висшата. Греъм Потър, който замени Томас Тухел през есента, не към момента успява да направи нужната промяна. Това повдига и многото въпросителни относно бъдещето му начело на английския гранд.

Под негово ръководство "сините" похарчиха над 330 млн. евро за трансфери през зимния прозорец. Това е причина евентуалното желание на Енрике да привлече Торес да не представлява проблем за потенциалния му нов клуб във финансово отношение.

Проблем обаче биха създали както Барселона, така и самият играч, който иска да се докаже на "Камп Ноу". Ето какво стори Торес, за да заяви желанието си да остане при каталунците

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички