Ловрен за сезон за без загуба: Арсенал го е правил, защо да не го направим и ние?


Ловрен за сезон за без загуба: Арсенал го е правил, защо да не го направим и ние?
Снимка: Getty Images/Guliver

1307 0

Защитникът на Ливърпул често обича да изненадва футболния свят със свои изказвания. След като в края на миналия сезон се провъзгласи за най-добрия защитник в света, сега даде още една силна заявка, свързана с неговия тим. Според него е напълно възможно Ливърпул да завърши без загуба настоящия сезон във Висшата лига.

"Да се надяваме, че ще успеем да останем без загуба до края на сезона. Разбира се, това крие едно огромно предизвикателство, но ние точно това искаме. С такава мисия сме дошли в Ливърпул, защото знаем, че можем да го постигнем. Арсенал го е правил преди, защо и ние да не можем?”. През 2003/2004, когато "артилеристите" грабнаха титлата с 90 точки, получени след 26 победи, 12 равенства и нито едно поражение в 38-те кръга.

"Манчестър Сити? Не съм сигурен, че те изобщо имат слаби страни. През миналия сезон станаха шампиони с 19 точки преднина. Те знаят как да се справят дори когато загубят. Миналия сезон те загубиха един или два мача. Въпреки всичко успяха да завършат с 19 точки аванс. Загубите не значеха нищо. Предстоят толкова много срещи както за тях, така и за нас. Ще бъде оспорвана надпревара, а и не говоря само за Сити. Тотнъм също не е чак толкова далеч", допълни още бранителят. 

В Шампионска лига пък мърсисайдци нямаха особено късмет за 1/8-финалите, тъй като жребият име отреди двубой с Байерн Мюнхен. Ето какво сподели за него Юрген Клоп.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички