Фенове на Ливърпул се радват: Ето защо Ван Дайк заслужава капитанската лента (ВИДЕО)


Фенове на Ливърпул се радват: Ето защо Ван Дайк заслужава капитанската лента (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2587 0

Отборът на Ливърпул записа страхотна победа с 3:1 над големия съперник в Англия Манчестър Юнайтед през уикенда. Тази победа не само бе първа за мърсисайдци у дома от три години, но и върна играчите на Юрген Клоп на първото място във Висшата лига.

В хода на срещата видяхме нещо, което рядко се среща в тима на Ливърпул. През миналия сезон на "Анфийлд" бяха свикнали да гледат редовно вратарски грешки, но през тази кампания нещата не седят така. През лятото бе привлечен Алисон от Рома, а в мача с "червените дяволи" той допусна едва втората си сериозна грешка през сезона, като изпусна топката, която Джеси Лингард вкара за 1:1.

Феновете на Ливърпул обаче бяха впечатлени от постъпката на Върджил ван Дайк. В този мач той изведе "червените" с капитанската лента, след като Джордан Хендерсън остана на пейката, а Джеймс Милнър изпусна мача заради травма. Именно в тази среща "червените" запалянковци видяха защо холандецът носи лентата около ръката си.

ПЪРВАТА ГОЛЯМА ГРЕШКА НА АЛИСОН В ЛИВЪРПУЛ

При изпуснатата топка и гола на Лингард, бразилският страж на домакините остана невярващ на тревата. Първи при него отиде именно Ван Дайк, който му помогна да се изправи на крака, а при последния съдийски сигнал за първата част защитникът отиде, за да успокои колегата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички