Лотар Матеус с остри критики към Гуардиола


Лотар Матеус с остри критики към Гуардиола
Снимка: Getty Images/Gulliver

1281 0

Бившият селекционер на българския национален отбор по футбол Лотар Матеус се изказа доста остро по адрес на мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола. “Гражданите” претърпяха поредно голямо разочарование в Шампионска лига, отпадайки от Олимпик Лион. Матеус очевидно е насочил вината към Пеп Гуардиола.

Испанският треньор спечели най-ценния европейски трофей на клубно ниво 2 пъти с Барселона, но така и не успява да го стори с Манчестър Сити, а преди това и с Байерн Мюнхен. Нещо повече – с “гражданите” Пеп вече 4 сезона не успя да достигне дори до 1/2-финалите в Шампионска лига. Нещо, което не беше особено голям проблем с Барселона и Байерн.

“С Пеп Гуардиола имам чувството, че той винаги иска да направи нещо специално в големите мачове. С Барселона той имаше ДНК, система, който изтегли. Пеп имаше успех там. С Байерн и Сити той пробваше отново и отново с промени, но отново и отново се проваляше. Бих го описал като егоцентричен”, каза Матеус пред Sport Bild.

В момента в медиите непрестанно циркулират информации, които свързват Лионел Меси с трансфер в Манчестър Сити, трансфер, който може би ще донесе трофея от Шампионска лига на Гуардиола. Дори Меси-старши призна, че синът му е близо до изхода от Барселона, говори и за Сити.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички