Лоши новини в Арсенал преди старта на сезона


Лоши новини в Арсенал преди старта на сезона

1274 0

Френският национал Лоран Косчелни е най-добрият защитник на Арсенал, но Арсен Венгер няма да може да разчита на него за началото на сезона. Бранителят пристигна в Лондон през 2010 година след трансфер от Лориен и се превърна бързо в един от лидерите на тима.  31-годишният футболист записа над 200 мача за Арсенал.

В края на миналия сезон обаче той получи червен картон в последния мач на тима си и получи наказание от три мача, което от тима обжалваха, но неуспешно. Той пропусна финала за ФА Къп с Челси, а също няма да играе в домакинството с Лестър и готуването на Стоук Сити.

Защитникът обаче ще облече екипа на Арсенал този уикенд, когато на "Уембли" "топчиите" се изправят срещу шампиона Челси в спор за трофея Къмюнити Шийлд. 

Проблемите на Венгер са свързани още и с Габриел, който лекува травма. На разположение обаче е опитният Пер Мертезакер, който пропусна целия минал сезон заради травма. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички