Новак във Висшата лига иска нападатели на Арсенал и Реал Мадрид


Новак във Висшата лига иска нападатели на Арсенал и Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

2180 0

Отборът на Нюкасъл, който през този сезон се завръща в английската Висша лига, спешно търси нападател, който да води атаката на тима. "Свраките" направиха вече няколко трансфера, като от началото на лятото се подсилиха с Якоб Мърфи, Кристиан Атсу и Хавиер Манкио, а гръцките медии свързват Андреас Самарис от Бенфика с трансфер в тима на Рафаел Бенитес.

"Тhe Sun" информира, че клубът от "Сейнт Джеймсис Парк" има намерение да привлече Лукас Перес от Арсенал. Испанецът спешно си търси нов отбор, като предпочита да се върне в родната си Испания, за да се бори за място в тима на страната за Световното първенство в Русия догодина. Депортиво Ла Коруния има интерес към Перес, но "свраките" се надяват офертата им да е по-добра от тази на испанския тим.

"The Mirror" и "AS" пък свързват Нюкасъл с тарана на Реал Мадрид Лукас Васкес. Той е от школата на "белия балет", но прекара две години в Севиля преди да бъде върнат пак на "Сантяго Бернабеу". 26-годишният футболист има 83 мача за първия тим от испанската столица, но ако Килиан Мбапе бъде привлечен от Монако, то Васкес ще стане ненужен в състава на Зинедин Зидан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички