Лоша новина за Челси и Томас Тухел: Ключов играч пропуска мача с Ювентус в Шампионска лига


Лоша новина за Челси и Томас Тухел: Ключов играч пропуска мача с Ювентус в Шампионска лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

1603 0

Домакинската загуба на Челси от Манчестър Сити през изминалия уикенд не бе единствената лоша новина за старши треньора на лондончани Томас Тухел.

По информация на "Goal.com", той няма да може да разчита на един от най-добрите си играчи в средата на терена, който има много голямо значение за представянето на целия отбор.

Нголо Канте се е разболял и не може да тренира заедно със своите съотборници. Изданието не посочва за каква болест точно става въпрос, но уточнява, че полузащитникът ще пропусне следващите два мача на "сините" - срещу Ювентус в Шампионска лига (29.09.) и срещу Саутхемптън в английското първенство (2.10.).

Тимът на Пеп Гуардиола успя най-накрая да победи Челси на Томас Тухел, след като по-рано през тази година допусна три поредни загуби от него, една от които на финала на Шампионска лига, а другата на 1/2-финала за ФА Къп. 

Тази вечер за "гражданите" предстои нов сериозен тест - гостуване на Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе в Париж - ето коя българска телевизия ще излъчи среща с ПСЖ!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички