Ливърпул умува дали да преотстъпи под наем един от големите си таланти


Ливърпул умува дали да преотстъпи под наем един от големите си таланти
Снимка: Getty Images/Guliver

1502 0

Ръководството на Ливърпул обмисля как да подходи с един от младите си таланти в отбора - Неко Уилямс. 19-годишният краен бранител вече се появи в игра за мъжкия отбор на няколко пъти през сезона, но през следващата кампания едва ли ще остане на "Анфийлд".

От щаба на мърсисайдци смятат да го преотстъпят под наем за един сезон, за да получи повече игрови минути и да продължи професионалното си развитие, пише местното издание Liverpool Echo. "Червените" ще подходят по начина, по който го сториха с друг талантлив футболист - Хари Уилсън. Уилсън игра под ръководството на Франк Лампард в Дарби Каунти през сезон 2018/19 и бе сред най-добрите играчи на "овните".

В момента Уилсън е преотстъпен на Борнемут и продължава да трупа ценен опит, с който да си извоюва мястото на "Анфийлд". Неко Уилямс, който се подвизава като десен бек, едва ли скоро ще се появи в титулярния състав, имайки предвид феноменалната и постоянна форма на Трент Александър-Арнолд. Именно поради тази причина младокът се очаква да заиграе под наем от другия сезон.

Междувременно друг краен бранител на Ливърпул заяви, че желае да се пенсионира на "Анфийлд" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички