Ливърпул - Тотнъм по ТВ: Къде да гледаме дербито за топ 4 на Висшата лига?


Ливърпул - Тотнъм по ТВ: Къде да гледаме дербито за топ 4 на Висшата лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1850 0

Кръг номер 34 в английската Висша лига ще бъде решаващ за някой от двата гранда Ливърпул и Тотнъм. Именно те образуват едно от дербитата на кръга. Това е и своеобразна борба на последните надежди и на двата тима за класиране в топ 4.

"Шпорите" са на 5-о място с 54 точки (от 33 мача), докато мърсисайдци са 7-и с 53 пункта (от 32 мача). Между тях е Астън Вила с 54 точки (33 мача). Манчестър Юнайтед (60 пункта - 31 мача) и Нюкасъл (62 пункта - 32 мача) са отборите, които към момента заемат последните две позиции в топ 4.

Столичният отбор има само една победа в последните пет мача в първенството и така иначе отличните изгледи за място в топ 4 бяха заличени. Нова среща без победа по всяка вероятно ще изхвърли Тотнъм от сметките за топ 4.

Ливърпул пък навлезе в добра форма и феновете отново започнаха да се надяват за място в Шампионска лига догодина, след като надеждите бяха започнали да се изпаряват. Всичко различно от успех обаче ще спре устрема му.

Юрген Клоп няма да може да разчита на Стефан Байчетич и Роберто Фирмино, които са с травми. Наби Кейта също не е в перфектно състояние. Бентанкур, Бисума, Емерсон, Лорис и Сесеньон обаче няма да са налични за гостите от Лондон.

Сблъсъкът между двата тима е днес (30.04) от 18:30 часа българско време на "Анфийлд". Ще можете да наблюдавате срещата пряко по "Диема спорт 2". Освен това ще можете да следите дербито от Висшата лига Ливърпул - Тотнъм НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички