Ливърпул стартира преговори с 23-годишен съотборник на Кристиано Роналдо


Ливърпул стартира преговори с 23-годишен съотборник на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

5356 0

Италианският спортен журналист Николо Скира твърди, че Ливърпул е стартирал преговори за привличането на 23-годишния халф на френския шампион Лил - Ренато Санчес.

Старши треньорът Юрген Клоп все още търси заместник на поелия към ПСЖ Жоржиньо Вайналдум. Младият полузащитник, който е съотборник на Кристиано Роналдо в националния отбор на Португалия, e оценяван на около 25 милиона евро!

По време на Европейското първенство по футбол той игра във всеки един от мачовете на "мореплавателите", макар и в нито една от тези срещи да не записа пълни 90 минути - 10 минути срещу Унгария, 45 срещу Германия, 87 срещу Франция и 77 по време на 1/8-финала срещу Белгия.

Ренато Санчес е юноша на Бенфика, а през 2016 година преминава в Байерн Мюнхен. Следва една неуспешна година в английската Висша лига в отбора на Суонзи, преди отново да се завърне в Германия. Преди две години Лил протяга ръка към халфа, който не получава много шансове за изява в звездния отбор на баварците. През сезон 2020/21 Санчес участва в общо 29 мача на отбора, в които вкарва един гол и добавя още 4 асистенции на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички