Добри новини за Ливърпул преди сблъсъка с ПСЖ - двама титуляри се завръщат в игра


Добри новини за Ливърпул преди сблъсъка с ПСЖ - двама титуляри се завръщат в игра
Снимка: Guliver/Getty Images

1591 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи положителни новини за "червените" привърженици преди важния мач срещу Пари Сен Жермен в турнира Шампионска лига. Немският специалист разкри, че Садио Мане и Джо Гомес са готови за игра, въпреки здравословните си проблеми в последно време.

"Вчера получих съобщение, че Дивок Ориги, Садио Мане и Камил Грабара са болни. Те дойдоха на тренировка и отново проверихме състоянието им. Садио тренира нормално и е на раположение", сподели Клоп относно едно от остриетата в атаката на мърсисайдци.

Централният защитник Джо Гомес от своя страна бе оставен да почива при победата с 3:0 в първенството срещу Уотфорд през уикенда. Клоп предпочете да запази англичанина за важния мач с парижани, тъй като получи удар по-рано през седмицата. Така немският специалист ще може да разчита и на още една ключова фигура.

Междувременно стана ясно, че тимът на Ливърпул е отказал да пусне свой нападател в състава на Глазгоу Рейнджър, който е воден от легендата на "червените" Стивън Джерард. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички