Ливърпул сбъдва голямата мечта на Юрген Клоп за идното лято


Ливърпул сбъдва голямата мечта на Юрген Клоп за идното лято
Снимка: Getty Images/Guliver

4433 0

Ръководството на Ливърпул планира да изпълни още едно от исканията на мениджъра на тима Юрген Клоп. Става въпрос за целите на германеца на трансферния пазар, където той иска да се бори и да спечели битката за подписа на Пауло Дибала.

Още в хода на сезона се появи информацията, че аржентинецът е силно желан на "Анфийлд". През миналия сезон той игра в 46 мача и заби 26 попадения, като бе сред най-важните играчи за треньора Масимилиано Алегри. През този сезон обаче Дибала изключително рядко получава шанс за изява.

От своя страна Клоп планира нови промени в офанзивната линия на отбора си. Даниел Стъридж и Дивок Ориги почти сигурно ще напуснат клуба, като на тяхно място ще бъде привлечена именно аржентинската звезда. Очаква се Ювентус да склони да продаде Дибала за по-малко от 100 милиона евро, колкото се пишеше, че ще искат шампионите на Италия за него в близкото минало. 

Италианският Интер обаче планира да разбие на пух и прах плановете на Юрген Клоп и Ливърпул. Грандът от Милано иска да вземе Дибала през лятото, като дори имат план как да сторят това. Повече за тази новина четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички