Ливърпул разпиля трагичен Астън Вила


Ливърпул разпиля трагичен Астън Вила
Снимка: Getty Images/Guliver

720 0

Ливърпул постигна категорична победа над Астън Вила в среща от 26-ия кръг от Висшата лига. "Мърсисайдци" разпиляха съперника си като гост с 6:0, а Вила все повече се запъти към изпадане от елита.

Точни за гостите бяха Даниел Стъридж (16), Джеймс Милнър (25), Емре Джан (57), Ориги (63), Натаниел Клайн (65), Коло Туре (71).

Като цяло през целия мач Ливърпул доминираше и не позволяваше на съперника да достигне до опасни положения и до нещо по-сериозно пред тяхната врата.

Даниел Стъридж бе точен с глава на Вила Парк и Ливърпул поведе с 0-1 още в 16-та минута. Няколко минути по-късно Жорес Окоре опита удар с глава, но защитата на Ливърпул се справи и не стиган до нищо по-сериозно. В 25-та минута Джеймс Милнър успя да увеличи преднината за своя тим.

До края на първото полувреме натискът на Ливърпул продължи, но тимът не успя да отбележи трето попадение преди почивката.

В 58-та минута и Емре Джан записа своето име сред голмайсторите, с което не остави никаква интрига в мача. В 63-та минута Коутиньо направи асистенция на Ориги, който отбеляза 4:0. Натаниел Клайн две минути по-късно също не пропусна своя шанс и реализира, а крайното 6:0 направи Коло Туре, койт в 71-ата минута, реализира с глава, нещо, което е нетипично за него.

Ливърпул  мина на осмото място с 38 точки.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички