Луис Суарес разкри защо е напуснал Ливърпул


Луис Суарес разкри защо е напуснал Ливърпул

1928 0

Звездата на Барселона Луис Суарес проговори за напускането си на Ливърпул преди година и половина, когато прие да премине в Барселона срещу сумата от 80 милиона евро.

Уругвайският нападател няколко пъти е коментирал, че е взел много трудно решението да напусне "Анфийлд", но пред "Daily Mail" сподели причината да напусне тима, на който отдели 5 години от кариерата си - Шампионска лига.

"Моето желание бе да помогна на Ливърпул да играе в лигата на най-добрите, защото в пет поредни години клубът така и не успяваше да го постигне. Когато отбор като Ливърпул не играе в Шампионската лига е трудно да бъдат привлечени големи звезди. Точно това бе и причината да избера Барселона – с трансфера си виждах не само възможност да играя в турнира, но и да го спечеля", каза Суарес.

Още в първия си сезон за Барселона той постигна това, като гарнира триумфа в Шампионска лига с титлата в Ла Лига и Купата на Краля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички