Ливърпул продава Стъридж - получи оферта, на която не може да се откаже


Ливърпул продава Стъридж - получи оферта, на която не може да се откаже
Снимка: Getty Images / Guliver

2240 0

Звездата на Ливърпул Даниел Стъридж може да бъде продаден през следващото лято, след като английският таблоид "Сън" информира, че ръководството на ПСЖ финализира офертата си към мърсисайдци за английския национал.

Британският вестник пише, че френският шампион е готов да брои 50 милиона паунда за основния таран на "червените", въпреки че за последните 2 години е записал по-малко от 40% от срещите на своя клубен тим.

Предложиха 75 милиона евро ГОДИШНО на Златан

Въпреки честите му контузии, от ПСЖ са категорични, че 26-годишният играч ще е идеален заместник на Единсон Кавани и Златан Ибрахимович, които почти гарантирано напускат през летния трансферен прозорец. Според треньорския щаб, ако се следи внимателно натоварването на Стъридж, проблемите му ще изчезнат, а и в Париж ще могат да си позволят по-често да дават почивка на нападателя.

"Сън" допълва, че ръководството на Ливърпул е готово да приеме офертата на ПСЖ, тъй като взе правата върху нападателя срещу почти тройно по-ниска сума.

Един от асовете на Ливърпул настръхна срещу Клоп

Последна дума обаче ще има Юрген Клоп, който, ако не намери адекватен заместник на един от любимците си на "Анфийлд", не е склонен да се раздели със Стъридж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички