Клоп обясни на критиците си защо Стъридж не е изпълнил дузпа


Клоп обясни на критиците си защо Стъридж не е изпълнил дузпа
Снимка: Getty Images/Guliver

1211 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше остро критикуван за решението си да не даде на Даниел Стъридж да изпълни дузпа във финала за Купата на лигата.

Както е известно, мърсисайдци изпуснаха трофея след изпълнение на 11-метрови наказателни удари, след като за 120 минути "червените" и Манчестър Сити не успяха да определят кой е по-достоен за победа.

Играчите на Клоп обаче бяха по-колебливи при изпълнението на дузпи и Уили Кабайеро спаси 3 изстрела, носейки радостта за "синята" част от "Уембли". даниел Стъридж пък не беше сред 5-мата избраници на Клоп - решение, за което немският специалист изтърпя сериозни критики. Той обаче прие нещата спокойно и обясни, че просто не е имало как английският национал дори да отправи удар.

"Даниел не можеше да ходи.Нямаше шанс той да шутира. Стъридж беше получил схващания в последните минути. Попитахме играчите кой от тях може да изпълни дузпа и въпросните петима казаха "да". Общо взето биха тези, които бяха в състояние", каза Клоп след мача.

Стъридж се завърна в игра едва преди 3 седмици, като е играл във всички мачове на тима оттогава насам. Освен това записа пълни 120 минути срещу Сити, след като в четвъртък игра и срещу Аугсбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички