Ливърпул продава слушалки на Юрген Клоп на търг


Ливърпул продава слушалки на Юрген Клоп на търг
Снимка: Getty Images/Guliver

884 0

Привържениците на Ливърпул ще имат възможност да притежават парче от великата история на клуба, включително слушалки на мениджъра Юрген Клоп, след като клубът се сбогува с бившата си тренировъчна база Мелууд в специален онлайн аукцион.

Уникалното събитие, което ще се проведе на 2 март, ще предложи 360 предмета от 70-години, които мърсисайдци прекараха на тренировъчното игрище. Сред предметите, които ще бъдат продадени на търг, са бялата дъска, използвана от Клоп за разкриване съставите на отбора му, емблематичната „Шампионска стена“ и бюрото, използвано за пресконференции.

Феновете на „червените“ ще имат възможност да се сдобият и със слушалките на Клоп, както и картина на германеца, на която той свири на китара в рок банда.

Освен това за продан ще бъдат представени предмети от съблекалните. Специална колекция от предмети от продажбата ще бъдат изложени на търга за събиране на финанси за официалната благотворителна организация на клуба – LFC Foundation.

Средствата ще подпомогнат нуждаещите се в местната общност с храна и друга подкрепа. Аукционът ще бъде приет от Graham Budd Auctions, който домакинства и на предишния търг на клуба през 2018, когато бяха продадени стотици предмети от старата трибуна Main Stand.

По-рано днес Юрген Клоп загуби своята майка, която почина на 81-годишна възраст. Германецът няма да може да присъства на погребението заради рестрикциите срещу коронавируса (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички