Ливърпул представи новия помощник на Роджърс


Ливърпул представи новия помощник на Роджърс
Снимка: официален сайт

2251 0

Ръководството на Ливърпул потвърди назначаването на нов помощник треньор, след като миналия месец, заемащият поста, Колин Паскоу бе отстранен. Основен асистент на мениджъра на тима Брендън Роджърс вече ще бъде Шон О'Дрискол.

О'Дрискол е получил разрешение от ФА да напусне треньорския си пост в националния отбор на Англия до 19 години.

"Направих тези промени, защото искам да насоча треньорската работа в техническа насока. Вярвам, че това ще бъде от полза на целия първи отбор и съм много развълнуван за това, което можем да постигнем", сподели Брендън Роджърс пред официалния сайт на Ливърпул.

"Моите адмирации към Шон, който е доказан професионалист. Той е с ясна визия и философия за играта и при нас ще се опита да предаде тези свои знания на играчите. Очаквам с нетърпение да започна работа с него и също да се възполвам от опита, който той има", допълни мениджъра на "мърсисайдци". 

Ще има и още една рокада в треньорското ръководствто на Ливърпул. Тренорът на академията Пепин Линдър ще се присъедини към щаба на Роджърс в първия отбор. Той обаче няма да изоставя изцяло сегашния си пост и ще запази правомощията си сред младежките редици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички