Ливърпул подсилва редиците си с Матеуш Нунеш от Уулвърхямптън


Ливърпул подсилва редиците си с Матеуш Нунеш от Уулвърхямптън
Снимка: Getty Images

1542 0

Ливърпул обмисля ход, с който да се подсили в халфовата линия. Управата на клуба се е спряла на звездата на Уулвърхямптън - Матеуш Нунеш, информира изданието The Telegraph.

Според информацията "трансферът" на Анфийлд първоначално е бил планиран за миналото лято, но не се е осъществил. В крайна сметка "вълците" подписаха с бившия полузащитник на Спортинг Лисабон за 38 милиона паунда.

На 24-годишния Нунес му беше доста трудно да се адаптира към футбола в Англия, като има само една асистенция в 16 участия във всички турнири. Гореспоменатият източник твърди още, че Ливърпул е обещал да направи оферта за него в близкото бъдеще и това може да доведе до евентуална сделка още този месец.

Ако се осъществи обаче, португалският национал се очаква да се присъедини към Ливърпул през лятото, а не през януари. Въпреки че имаше бавен старт на кариерата си във Висшата лига, Нунес участва в Световното първенство по футбол в Катар, където игра за Португалия в два мача от Мондиала.

Нунес се смята за играч с дългосрочен потенциал за "червените" и в клубната йерархия вярват, че той има светло бъдеще на "Анфийлд". Евентуалнуят трансфер ще се води от португалския агент Жорже Мендеш, който също участва в сделката за нападател Дарвин Нунес от Бенфика през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш треньор сравни Коди Гакпо с Тиери Анри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички