Ливърпул официално взе играча, заради когото наказаха Барселона


Ливърпул официално взе играча, заради когото наказаха Барселона

1464 0

Крилото на Барселона Боби Адекание потвърди преминаването си в Ливърпул. 16-годишният футболист качи своя снимка в Instagram, с която да обяви преминаването си в лагера на "мърсисайдци".

Роденият в Нигерия младок е седмото ново попълнение за Ливърпул през летния трансферен прозорец. Mениджърът на тима Брендън Роджърс продължава работата върху селекцията, след разочароващия изминал сезон.

Адекание прекара миналата кампания под наем в ПСВ Айндховен. Холандският клуб е искал той да остане за постояннно, но от Ливърпул са спечелили надпреварата за подписа на младия играч. Сега той ще се присъедини към академията на "червените".

В Instagram той сподели, че е много щастлив, че е подписал с Ливърпул.

Боби Адекание премина в Барселона през 2011 г. и се оказа един от петте трансфера на Барселона, които ФИФА счете за незаконни.

На него му бе забранено да играе за клуба и, въпреки че ще може да е на разположение на "каталунците" от януари, той реши да сложи край на престоя си на "Ноу Камп".

Преди Адекание, към Ливърпул се присъединиха Джейм Милнър, Дани Ингс, Адам Бодан, Джо Гомез, Роберто Фирмино и Натаниъл Клайн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички