Ливърпул успя да спазари трансферна цел №1 в защитата


Ливърпул успя да спазари трансферна цел №1 в защитата
Снимка: Getty Images/Guliver

3354 0

Ливърпул и Саутхямптън са стигнали до споразумение за трнасфера на Натаниъл Клайн на "Анфийлд". След продължили повече от месец преговори, двете ръководства най-накрая са стигнали до консенсус, информира ESPN.

"Светците" искаха 15 милиона паунда твърдо за десния бранител, но мърсисайдци не искаха да похарчат такава сума за играч, който през следващото лято ще е свободен агент.

Все пак ръководството на Ливърпул се е съгласило да удовлетвори желанието на Саутхямптън, като двата тима са се договорили са сума от региона на тези 15 милиона. Според ESPN, "светците" ще получат 11-12 милиона паунда, а останата сума до 15 е заложена като бонуси при добро представяне на Клайн с червения екип.

Самият играч вече се е договорил за личните си условия и се очаква следващата седмица трансферът да бъде обявен публично.

Към Клайн интерес имаше от страна на Манчестър Юнайте, но "червените дяволи" се отдръпнаха заради високата цена на играча.

До момента Ливърпул привлече петима играчи - Роберто Фирмино, Адам Богдан, Дани Ингс, Джеймс Милнър и Джо Гомес, като Клайн се очаква да е 6-ото официално попълнение за тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички