Ливърпул намери алтернатива на Холанд и Кейн - и то за едва 17 милиона!


Ливърпул намери алтернатива на Холанд и Кейн - и то за едва 17 милиона!
Снимка: Getty Images/Guliver

14883 0

Ръководството на Ливърпул е намерило идеалната алтернатива на Ерлинг Холанд и Хари Кейн, и то за далеч по-скромна сума. Мърсисайдци са се насочили към младия нападател на РБ Залцбург Патсън Дака, съобщава местното издание Salzburger Nachrichten.

Дака впечатли Юрген Клоп още през миналото лято, когато в приятелска среща отбеляза два гола във вратата на Ливърпул в рамките на 13 минути след началото на срещата. В крайна сметка "червените" стигнаха до равенство с два гола на Райън Брюстър, но Клоп е останал очарован от играта на 22-годишния нападател на Залцбург.

През изминалия сезон Дака показа страхотна форма, като вкара 34 гола в 41 мача във всички турнири. Дака вкара 27 гола и в предишния сезон, с което показва, че има потенциал да тръгне по стъпките на бившия му съотборник и настояща футболна суперзвезда Ерлинг Холанд.

Ливърпул ще може да привлече Дака за едва 17 милиона паунда, но може да срещне конкуренцията на още четири отбора от Англия. В същото време се появиха информации, че Барселона се моли на Ливърпул да си вземе Коутиньо обратно (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички