Ливърпул - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?


Ливърпул - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

5128 0

Отборите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще се изправят един срещу друг в голямото дерби на Висшата лига днес от 18:30 часа българско време. На "Анфийлд" за първи път от много време насам мърсисайдци няма да са фаворити в двубоя, тъй като през този сезон "червените дяволи" се представят по-силно от големия си съперник.

Юнайтед е на крилете на вдъхновението, след като в рамките на седмица отстрани Барселона в Лига Европа и спечели Карабао Къп с победа над Нюкасъл във финала. Тимът играе силно и във Висшата лига, където е на трета позиция, а същевременно успя да се класира за четвъртфиналите на ФА Къп след победа над Уест Хям в последния си мач по-рано тази седмица.

От своя страна Ливърпул има доста проблеми след края на Мондиал 2022, като отпадна от двете домашни купи и загуби тежко от Реал Мадрид с 2:5 у дома в първи осминафинален мач от Шампионска лига. Играчите на Юрген Клоп обаче стабилизираха представянето си във Висшата лига, записвайки три победи и едно равенство в последните си четири мача.

Първият мач между двата съперника през сезона бе спечелен от Манчестър Юнайтед с 2:1 на "Олд Трафорд". Двубоят Ливърпул - Манчестър Юнайтед ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички