Ван Дайк: В сряда Юнайтед трябва да направи услуга на себе си, не на нас


Ван Дайк: В сряда Юнайтед трябва да направи услуга на себе си, не на нас
Снимка: Getty Images/Guliver

1438 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че отборът му е фокусиран върху собствената си игра и не се вълнува толкова от ситуацията с конкурента за титлата Манчестър Сити. "Гражданите" в сряда излизат в много важен мач срещу градския съперник Манчестър Юнайтед, който също се нуждае от точки, за да попадне в зона Шампионска лига. Мачът ще се играе на стадион "Олд Трафорд" от 22:00 часа българско време.

"Юнайтед трябва да направи услуга на себе си, а не на нас. 4:0 за Евертън е сериозен резултат. Ние няма как да повлияем на дербито на Манчестър, но Юнайтед се бори за Шампионска лига и победата им е нужна. Фокусирани сме само върху себе си, а не върху Манчестър Сити. Останаха ни три мача и ще се постараем да съберем максимално количество точки. Ще бъде тежко, но целта ни остава една", заяви Ван Дайк, цитиран от Liverpool Echo.

Ливърпул има две точки повече от Сити, но "гражданите" са изиграли един мач по-малко. А какво е казал на отбора си мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер след 0:4 от Евертън вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички