Докато в Ливърпул ври и кипи, Роджърс си почива в Марбея


Докато в Ливърпул ври и кипи, Роджърс си почива в Марбея
Снимка: Getty Images/Guliver

4222 0

Сезонът за Брендън Роджърс и Ливърпул определено бе труден. "Мърсисайдци" продължават да правят промени след като от второ място през сезон 2013/2014 се смъкнаха до незадоволителната шеста позиция през изминалата кампания. Треньорът на първия отбор Майк Марш бе отстранен от поста си миналата седмица. На дългогодишният аистент на Роджърс Колин Паскоу също му бе посочена вратата. Сигурно се питате къде е самият мениджър на Ливърпул докато стават тези кадрови промени в щаба му. Отговорът е в Марбея. 

В лагера на Ливърпул положението е напечено, а северноирландецът е на ваканция в Марбея с приятелката си Шарлот Хинд. Докато релаксира в курортното градче, Роджърс е на път да изпусне и изгряващата звезда на Ливърпул Рахийм Стърлинг.

Манчестър Сити проявява сериозен интерес към младия англичанин и вече изпрати оферта на стойност 30 милиона паунда за играча. От Ливърпул обаче я отхвърлиха и сложиха доста по-висока цена на Стърлинг - 50 млн. паунда. Както знаем обаче парите не са проблем за "гражданите" и ако те решат ще направят всичко възможно да привлекат Стърлинг.

В "червения" тим обаче все пак някой върши работа. "Мърсисайдци" вече се похвалиха с 2 нови попълнения - Джеймс Милнър, който дойде като свободен агент от Манчестър Сити, и Дани Ингс от Бърнли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички