Ливърпул е намерил заместник на Адриан?


Ливърпул е намерил заместник на Адриан?
Снимка: Getty Images/Guliver

3866 0

Ливърпул ще опита да привлече вратаря на турския Трабзонспор Угурджан Чакър през идното лято. 24-годишният страж на националния отбор на турците е спряган за трансфер при мърсисайдци от лятото на 2019-а година, а сега се твърди, че англичаните искат да го вземат като заместник на Адриан, който трябва да напусне отбора през лятото.

Испанецът търси нов отбор, след като юношата Куивийн Келехър се утвърди като №2 в отбора, а също така тимът разполага с няколко потенциални вратари и бившият играч на Уест Хем може да потърси нов пристан за своята кариера.

Контрактът на Адриан Сан Мигел изтича след края на сезона, а клубът няма да се възползва от възможността да му удължи автоматично договора и именно затова юношата на Реал Бетис ще напусне.

Чакър би бил перфектен заместник и заради опита си, след като има 106 мача за тима от Трабзон след дебюта си на 19 години през 2015-а година. Ливърпул дори прати скаути на световната квалификация в Испания за Турция срещу Новегия през уикенда, когато турците сразиха с 3:0 скандинавците. А какво абсурдно оправдание намери за слабите си изяви бивш страж на Ливърпул, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички