Липсва ли му на Сър Алекс треньорската професия?


Липсва ли му на Сър Алекс треньорската професия?
Снимка: Getty Images / Guliver

1855 0

Сър Алекс Фъргюсън е най-емблематичното име в треньорската професия в последните 30 години, като феновете на Манчестър Юнайтед още страдат от решението му да прекрати кариерата си след куп успехи на "Олд Трафорд".

Всъщност, големият шотландски специалист няколко пъти беше пред отказване през годините, но остана по-дълго от предвиденото, защото твърде много обича футболната игра. Сега обаче връщане назад няма, а и по всичко изглежда, че Фъргюсън се наслаждава на пенсионерския живот, твърди Арсен Венгер. 

"Последният път, когато видях Сър Алекс, го попитах дали не му липсва поне малко треньорството и футбола. Той каза "никак даже". Това дава надежда на самия мен", с усмивка сподели френският специалист за последната си среща с шотландеца.

Венгер е в подобна на Сър Алекс ситуация, тъй като е начело на Арсенал от вече повече от 19 години. Той дори се разведе с жена си Ани през тази година, тъй като не планира скоро да прекратява кариерата си на мениджър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички