Линекер не сложи Англия сред фаворитите на Мондиал 2018


Линекер не сложи Англия сред фаворитите на Мондиал 2018
Снимка: Getty Images/Guliver

1038 0

Английската футболна легенда Гари Линекер не смята, че Англия е сред фаворитите за спечелване на трофея на Световното догодина. Англичаните са в една група с Белгия, Панама и Тунис. 

Според Линекер големите фаворити за спечелването на световната титла за Бразилия, Германия и Франция. "Обичайните заподозрени - Бразилия и Германия, са моите фаворити. Никога не можеш да ги отпишеш. Историята показва, че винаги са били много успешни. Испания отново ще е сред конкурентите, но ако трябва да посоча сега само един отбор, това ще е Франция. Отборът е в страхотна форма и ще бъде след последните оцелели в турнира".

"Не мисля, че мога да причисля Англия към фаворитите. Не сме дорасли още за такъв статут. Имаме страхотни таланти, много добри млади футболисти, но не мисля, че догодина ще са съзрели. Постигнахме големи успехи на Световните първенства за юноши до 17- и 20-годишна възраст, но не мисля, че техният момент е настъпил. Англия обаче ще е сериозен съперник за всеки на Световното - нещо, с което отдавна не можем да се похвалим", сподели още Линекер.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички