Лестър засилва един от шампионите си в английски опашкар


Лестър засилва един от шампионите си в английски опашкар
Снимка: Getty Images/Guliver

952 0

Джефри Шлуп е все по-близо до трансфер в Лестър, съобщи Скай Спортс. По-рано шампионите от Лестър отказаха оферта от 9 милиона паунда, но 24-годишният ганайски национал е все по-близо да бъде продаден за сумата от 12 милиона паунда на Палас.

Днес той ще премине медицински прегледи, като "орлите" имат желание да го картотекират възможно най-бързо, за да може Шлуп да играе още утре срещу Уест Хям в среща от 21-я кръг на Премиър Лийг.

Преди мача между Лестър и Челси в събота вечер, мениджърът на "лисиците", които спечелиха историческа първа титла през миналия сезон под негово ръководство, заяви, че Шлуп е бил помолен да напусне отбора.

"Говорих с него. Той говори и с клуба. Разбира се, че не е доволен. Той е фантастичен човек, фантастичен играч, като му казах, че ако иска да си тръгне, може да го направи. Разбира се, че след това идват и парите. Ако парите, които искаме да получим за него, бъдат дадени, той може да напусне", каза още Клаудио Раниери.

Джефри Шлуп е футболист от академията на Лестър, като подписва договор с миналогодишните победители във Висшата лига на 13-годишна възраст през 2005-та година, а дебют за тима прави през март 2011-та година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички