Лестър няма да пусне лесно Марез, иска по-голяма трансферна сума


Лестър няма да пусне лесно Марез, иска по-голяма трансферна сума

1823 0

Лестър няма да се раздели с крилото си Рияд Марез за по-малко от 45 млн. паунда. В контракта на Марез няма вписана конкретна сума за предсрочно напускане, за разлика от този на преминалия в Челси Н'Голо Канте.

Шампионите са убедени, че трансферната цена на Марез трябва да се определя и от това, че през изминалото лято Манчестър Сити плати 49 млн. паунда за Рахим Стърлинг.

"France Football": Белгийски национал заменя Канте в Лестър

По-рано този месец Марез получи оферта от Лестър за нов контракт и заплата, надвишаваща 100 000 паунда на седмица. Наскоро аналогичен контракт подписа Джейми Варди и отказа да премине в Арсенал. Лестър води преговори също с вратаря Каспер Шмайхел, халфа Дани Дринкуотър и мениджъра Клаудио Раниери, съобщава The Telegraph.

Миналият сезон Марез отбеляза 17 гола и бе с ключов принос за сензационната титла на Лестър в първенството на Англия, първа в историята на клуба. Той бе закупен от Льо Авър през 2014 г. само за 400 000 паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички