Лестър - Ливърпул по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?


Лестър - Ливърпул по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?
Снимка: Getty Images

3179 0

В понеделник (15 май) вечер Ливърпул гостува на Лестър в двубой от 36-ия кръг на английската Висша лига.

"Лисиците" са на предпоследното 19-о място с точно 30 точки и при успех днес ще изпреварят 17-ия Евертън, който в момента е последният тим над чертата на изпадащите с актив от 32.

Мърсисайдци пък са на пета позиция с 62 точки и евентуален успех довечера би ги доближил на една от четвъртия Манчестър Юнайтед (66) и третия Нюкасъл (66), но е важно да се отбележи, че "червените дяволи" и "свраките" са с един изигран мач по-малко от тях!

Ливърпул спечели първия сблъсък с Лестър през сезон 2022/23 - на 30 декември тимът на Юрген Клоп се наложи с 2:1 на "Анфийлд" в среща от 18-ия кръг. Тогава Киърън Дюсбъри-Хол се разписа за 1:0, но след това Ваут Фаес си вкара автогола в края на първото полувреме.

Начален час + ТВ канал

Двубоят тази вечер ще стартира в 22:00 часа (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "DIEMA SPORT 2". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Лестър - Ливърпул НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

*Четете последните новини от английския футбол в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички