Легендарният Алан Шиърър даде съвет на Дарвин Нунес от Ливърпул


Легендарният Алан Шиърър даде съвет на Дарвин Нунес от Ливърпул
Снимка: Getty Images

13345 0

Голмайстор №1 в историята на английската Висша лига - Алан Шиърър (260 попадения), направи интересно изказване по адрес на един от нападателите на Ливърпул, съветвайки го да бъде малко по-търпелив на терена.

Алан Шиърър

Става въпрос за 24-годишния уругваец Дарвин Нунес, който често разсмива противниковите фенове с невероятните си пропуски.

Още: Докато Ливърпул играеше с Арсенал: Мохамед Салах хем изпусна дузпа за Египет, хем топката се озова във вратата на Танзания (ВИДЕО)

През настоящия сезон 2023/24 Нунес се е отчел с 8 гола и 8 асистенции в общо 29 мача във всички турнири, но също така е профукал поне половин дузина изгодни ситуации...

Шиърър за Нунес

"Това, което ми харесва в него е, че каквото и да се случва - той никога не спира да търси гола. Да, той трябва да работи върху завършващата фаза и трябва да вдигне бройката на попаденията, защото шансовете, които получи, но пропусна, вече са доста", каза легендата на Нюкасъл пред "BBC", а след това допълни:

Още: Юрген Клоп се пошегува със състоянието на Ван Дайк, капитанът под въпрос и за следващия мач на Ливърпул

"Дарвин разполага с нещо, срещу което защитниците не обичат да играят - чудесна крачка. Той е бърз. Има страхотен усет за позициониране, но често изпада в засада заради голямата си скорост. Ако просто изчаква и бъде една идея по-търпелив, за секунда или две, пред него ще се откриват още повече шансове".

Още: "Ще вкара 5 гола за Ливърпул в един от мачовете, след като Салах го няма"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички