Легенда на Юнайтед впечатлен от френски нападател, смята че все още има място за него в клуба


Легенда на Юнайтед впечатлен от френски нападател, смята че все още има място за него в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1135 0

Отборът на Манчестър Юнайтед успя да разбие Ливърпул с 4:0 в приятелска среща, играла се в Бангкок, Тайланд. Легендата на "червените дяволи" - Анди Коул, заяви след мача, че е останал крайно впечатлен от представянето на Атнони Марсиал, който се отчете с попадение.

"Признавам си, че никога не го бях виждал да се движи с подобна скорост. Играеше внимателно и се позиционираше точно. В наказателното поле бе много спокоен. Антони има всички качества просто трябва да вярва в себе си, все още има място за него в Юнайтед. Подобен гол в първия мач от предсезонната подготовка само ще му даде повече увереност", заяви Коул пред "MUTV".

Изминалата кампания не бе най-добрата за французина. Марсиал отбеляза 1 попадение в 11 мача за "червените дяволи" през първия полусезон. След това бе пратен под наем в Севиля, където отново разочарова, записвайки едва един гол в 12 участия.

Изглежда Ерик тен Хаг все още не се е отказал от 26-годишния футболист. Предстои да разберем дали новия мениджър на "Олд Трафорд" ще успее да възроди кариерата на нападателя или тя ще продължи да се движи надолу.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как се подготвя футболист на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички