Легенда на Юнайтед: Клубът дава сигнал, че иска титлата, ако привлече...


Легенда на Юнайтед: Клубът дава сигнал, че иска титлата, ако привлече...

2649 0

Слуховете гласят, че Манчестър Юнайтед се готви сериозно да измъкне Пол Погба от Ювентус и да се подсили за новия сезон със звездата на Франция. Говори се за трансферна сума от около 120 млн. евро, с което би бил подобрен досегашният рекорд на Гарет Бейл, който премина от Тотнъм в Реал Мадрид срещу 85 млн. паунда.

Според легендата на "червените дяволи" Пол Инс, с евентуалното привличане на френския халф клубът ще изпрати сигнал, че е подготвен за титлата във Висшата лига и ще я гони още през този сезон.

"Сър Алекс Фъргюсън сигурно е бил разочарован, че е трябвало да го загуби на толкова ранна възраст. Смятам, че неговият стил на игра повече отговаря на Висшата лига отколкото на испанската Примера. Спомням си, когато дойдох в Интер в Серия А и бях агресивен и редовно получавах картон, това беше разочароващо. Сега Погба трябва да дойде в лига, която е трудна, където ще може да покаже на какво е способен", коментира Инс пред "Sky Sports".

"За мен той е идеален за Юнайтед. Кой ще играе снего не знам, дали това ще бъде Карик, Шнайдерлин, Швайнщайгер..., но ако Манчестър го вземе, ще изпрати ясен сигнал, че са готови да отидат докрай през този сезон", добави легендата.

Пол Погба бе част от Манчестър Юнайтед от 2009 до 2012 г., но записа само три мача, след което премина в Ювентус, където блесна на голямата сцена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички