Подкрепя ли сър Алекс назначението на Моуриньо в Юнайтед?


Подкрепя ли сър Алекс назначението на Моуриньо в Юнайтед?

1467 0

Жозе Моуриньо може да помогне много на „Манчестър Юнайтед“ и този отбор е подходящ за мениджър с неговите уникални качества, категоричен беше в интервю за „Скай спортс“ легендата на клуба сър Алекс Фъргюсън. Както е известно, португалецът пое „червените дяволи", след като Луис ван Гаал беше освободен от поста.

МОУРИНЬО УРЕДИ ТРЕТИЯ НОВ В ЮНАЙТЕД

„Мисля, че той ще помогне изключително много на „Юнайтед“. Наистина го мисля. Още при повторното му преминаване в „Челси“ бях сигурен, че той допуска огромна грешка. Винаги е трудно, когато се завърнеш в бившия си клуб", каза сър Алекс.

„Моуриньо е способен мениджър и носи със себе си харизма и успехи. Той е печелил Шампионската лига с два различни отбора и има титли от всички първенства, в които е работил. Сигурен съм, че „Юнайтед“ е подходящият клуб за него", добави Фъргюсън, цитиран от БТА.

СЕДЕМ ФАКТА ЗА НОВАТА ЗВЕЗДА НА ЮНАЙТЕД

На първата си пресконференция на „Олд Трафорд“ Моуриньо не пропусна да коментира напускането на Райън Гигс.

Той заяви, че 42-годишната клубна легенда на „червените дяволи” си е тръгнал от отбора, защото е искал именно работата, която са предложили на Специалния.

„Не нося отговорност за напускането на Райън. Работата, която той иска, е работата, която клубът даде на мен”, каза специалистът.

Моуриньо пожела на бившия национал на Уелс някой ден да успее да се реализира и като мениджър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички